expect us or follow us

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ: Νέα εφαρμογή για iPhone καταστρέφει μηνύματα, βίντεο και φωτογραφίες!




Στη γνωστή ταινία «Επικίνδυνες Αποστολές», μια φωνή εξηγεί την αποστολή στον πρωταγωνιστή και αμέσως μετά ακούγεται η προειδοποιητική φωνή «Αυτό το μήνυμα θα αυτοκαταστραφεί σε 5 δευτερόλεπτα».
Αν είστε κάτοχος ενός iPhone τότε...
η εφαρμογή Wickr κάνει ακριβώς ότι λέει το μήνυμα!

To Wickr, είναι μια δωρεάν εφαρμογή διαθέσιμη από σήμερα Πέμπτη στο Apple store. Κρυπτογραφεί τις επικοινωνίες, και δίνει στους αποστολείς τη δυνατότητα να δουν ποιοι διαβάζουν τα μηνύματα τους, που τα διάβασαν, πόση ώρα τα διάβαζαν και ρύθμιση του χρόνου παραμονής του μηνύματος ή βίντεο στο κινητό του παραλήπτη από 1 δευτ. έως 5 μέρες, πριν διαγραφεί μόνιμα.

«Όταν οι χρήστες διαγράφουν δεδομένα από το κινητό τους, υπάρχει δυνατότητα ανάκτησής των, χρησιμοποιώντας ειδικό λογισμικό», εξηγεί ο Ρόμπερτ Στάτικα, συνιδρυτής του Wickr, και συνεχίζει λέγοντας ότι, «Το Wickr, χρησιμοποιεί τεχνολογία που κάνει αδύνατη την ανάκτηση των δεδομένων. Είναι μια εφαρμογή χρήσιμη όχι μόνο για όσους ανησυχούν για τα προσωπικά τους δεδομένα, αλλά και για ιατρούς, δικηγόρους ή χρηματιστές, που ανησυχούν ότι εμπιστευτικά δεδομένα μπορεί να πέσουν σε λάθος χέρια αν κλαπεί το κινητό τους.

Εμείς σας το προτείνουμε, εσείς δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε
!