expect us or follow us

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Οι Anonymous διαθέτουν dial up συνδέσεις σε περίπτωση διακοπής του internet λόγω της επίσκεψης Merkel στην Αθήνα


Υποστηρικτές της ιντερνετικής κολεκτίβας των Anonymous, δηλώνουν την συμπαράστασή τους στους Έλληνες και την Αθήνα που ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Τρίτη την Γερμανίδα Καγκελάριο Angela Merkel. 

Ανταποκρινόμενοι στις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει ότι ....
μέσα στα πλαίσια των μέτρων ασφαλείας που θα ληφθούν, θα συμπεριλαμβάνεται και αυτό της διακοπής της πρόσβασης στο διαδίκτυο, οι Anonymous διαθέτουν μία λίστα με αριθμούς, στους οποίους μπορεί κανείς να συνδεθεί μέσω dial up σύνδεσης στο internet, γραμμές που είχαν δώσει και για τις ανάγκες επικοινωνίας ακτιβιστών στην Αίγυπτο και την Τυνησία. Την πλήρη λίστα με τους αριθμούς, θα την βρείτε εδώ.

Σημειώστε ότι οι συγκεκριμένοι αριθμοί θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν μόνο σε περίπτωση ανάγκης και ότι μία dial up σύνδεση μπορεί να καλύψει βασικές ανάγκες επικοινωνίας μέσω text messengers και όχι σερφάρισμα, καθώς οι ταχύτητες είναι αρκετά αργές. Θα είναι αρκετές, όμως, προκειμένου να μπορεί να εξυπηρετηθεί μία στοιχειώδη επικοινωνία σε περίπτωση που πέσουν τα δίκτυα. Προκειμένου, όσοι χρειαστείτε, να κάνετε σύνδεση μέσω dial up, ανάλογα με το λειτουργικό του υπολογιστή που διαθέτετε, θα πρέπει να αναζητήσετε οδηγίες για το πώς θα δημιουργήσετε dialup συνδέσεις στον υπολογιστή σας και τι εξοπλισμό πρέπει να έχετε.

Σε συνάρτηση με τις κινητοποιήσεις που έχουν ανακοινωθεί από διάφορους φορείς για την αυριανή ημέρα στην Πρωτεύουσα, ήδη έχουν δημιουργηθεί events στο Facebook που ορίζουν σημεία συνάντησης διαμαρτυρόμενων σε διάφορα σημεία στην πόλη και οι Anonymous έχουν ήδη ανακοινώσει την επιχείρηση #OpSolidarityGreece. Στα πλαίσια της επιχείρησης αυτής, υποστηρικτές των Anonymous από όλο τον κόσμο θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην Ελλάδα.

Όσοι από εσάς αποφασίσετε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να συμμετάσχετε στις κινητοποιήσεις που οργανώνονται αύριο, είτε κατεβείτε στο δρόμο, είτε δραστηριοποιηθείτε online, φροντίστε να είστε ασφαλείς και επιμεληθείτε την ασφάλεια των γύρω σας.