expect us or follow us

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Πάτρα: Επίθεση των anonymous on air σε τηλεοπτικό σταθμό! - Δείτε το βίντεο



Και ενώ το δελτίο ειδήσεων βρισκόταν σε εξέλιξη και ο παρουσιαστής του SuperB Γιάννης Πομώνης προλόγιζε το επόμενο θέμα - που αφορούσε στον Γιώργο Παπανδρέου ως βουλευτή Αχαΐας - στο στούντιο έκαναν έφοδο τουλάχιστον 6 άτομα ντυμένα στα μαύρα και με τις γνωστές ανα τον κόσμο προσωπίδες των anonymous. 

Ηταν τέτοια η ταχύτητα με την οποία εισέβαλαν στο στούντιο που.... σχεδόν παρέσυραν και τον παρουσιαστή. Οι anonymous έστειλαν το μήνυμά τους το οποίο παραδόξως δεν ήταν απειλητικό..

Δείτε το βίντεο από τον τηλεοπτικό σταθμό SuperB της Πάτρας

Μάλιστα η έφοδος στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού έγινε αντιληπτή και από άνδρες της ασφάλειας Πατρών που επικοινώνησαν με τους υπεύθυνους του καναλιού για να ρωτήσουν τι συμβαίνει κι αν έπρεπε να επέμβουν. 

Τελικά επρόκειτο για καρναβαλικό πλήρωμα το οποίο ωστόσο δεν θέλησε να κάνει απαραίτητα διαφήμιση στον "εαυτό" του, απλά πέρασε ένα μήνυμα για καλό καρναβάλι της Πάτρας με αφορμή και την έναρξη του Πατρινού Καρνβαλιού 2013.

Αξίζει να αναφέρουμε οτι οι anonymous που έσπευσαν προς τον τηλεοπτικό σταθμό ήταν πολύ περισσότεροι και από αυτούς που εισέβαλλαν στο στούντιο ωστόσο στην προσπάθειά τους να ανέβουν με το ασανσέρ στον 6ο όροφο όπου βρισκόταν σε εξέλιξη το δελτίο ειδήσεων... κόλησαν στον ανελκυστήρα - καθώς μπήκαν περισσοτεροι απ όσους μπορούσε να μεταφέρει - και μάλιστα χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να τους απεγκλωβίσει!!!