expect us or follow us

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

isoHunt.to η επιστροφή του isoHunt μετά το δικαστικό κλείσιμο!


Το isoHunt επέστρεψε και αυτή την φορά έχει νέα διεύθυνση και από ό,τι φαίνεται και νέους ιδιοκτήτες. Μετά το πρόστιμο των 110 εκατομμυρίων δολαρίων από την δίκη με την MPAA το isoHunt είναι και πάλι online.

Ο κόσμος των torrents αποκτά ...ξανά ένα από τα σημαντικότερα μέλη του. Μετά τον συμβιβασμό και πρόστιμο $110 εκατομμυρίων στον ιδιοκτήτη του isoHunt, Gary Fung, το site εξαφανίστηκε από το web και από την λίστα των torrent trackers σε όλο τον κόσμο. Αυτή ήταν η κατάσταση μέχρι πρόσφατα γιατί σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Ενώ το isoHunt έκλεινε κάποιοι αποφάσισαν να διατηρήσουν “την ιστορική εικόνα του isoHunt” φτιάχνοντας παράλληλα το isoHunt.to ως αντικαταστάτη του παλιού isoHunt. Κάποια από τα χαρακτηριστικά του isoHunt.to δεν έχουν καμία σχέση με το παλιό isoHunt.com και δεν λειτουργούν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα torrents έχουν και πάλι την τιμητική τους μέσα από το όνομα του isoHunt αλλά με διαφορετική διεύθυνση στο web και διαφορετικά άτομα πίσω από το project. Μένει να δούμε πως θα κινηθεί η MPAA αυτή την φορά και τι πρόκειται να συμβεί σε έναν από τους διασημότερους torrent trackers του κόσμου.