expect us or follow us

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Anonymous : Ηλεκτρονικό πόλεμο στην Κου Κλουξ Κλαν [εικόνες&βίντεο]


Ηλεκτρονικό πόλεμο κήρυξαν οι Anonymous εναντίον της ρατσιστικής οργάνωσης Κου-Κλουξ-Κλαν. Κατάφεραν να «χακάρουν» τον λογαριασμό της οργάνωσης στο Twitter, ενώ ...
διοχέτευσαν στο διαδίκτυο λίστα με προσωπικά δεδομένα μελών της οργάνωσης.

Ολα ξεκίνησαν στις διαδηλώσεις που έγιναν στο Μιζούρι των ΗΠΑ, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ημέρων από την ημέρα της δολοφονίας ενός άοπλου 18χρονου μαύρου από αστυνομικό. Μέλη της ΚΚΚ μοίρασαν εμπρηστικά φυλλάδια προειδοποιώντας πως«αν ξυπνήσoυν το θηρίο θα υπάρχει βία».

Οι ακτιβιστές του διαδικτύου Anonymous μέσω βίντεο στο Youtube, με το χάσταγκ #ΟpKKK, προειδοποίησαν την Κου Κλουξ Κλαν δεν έπρεπε να αναμειχθεί σε μια ειρηνική διαδήλωση και να απειλήσει το πλήθος και προανήγγειλε απάντηση.





 «Δεν σας κάνουμε επίθεση εξαιτίας αυτών που πιστεύετε καθώς μαχόμαστε για την ελευθερία του λόγου. Σας επιτιθέμεθα για όσα κάνατε στους αδελφούς και τις αδελφές μας στη διαδήλωση στο Φέργκιουσον στις 12 Νοεμβρίου» αναφέρουν στο βίντεο οι Anonymous και προσθέτουν:

«Ο σκοπός της επιχείρησης αυτής, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας διαδικτυακός πόλεμος. Ο,τι και αν ανεβάζετε θα το ρίχνουμε, ό,τι και αν χρησιμοποιείτε για να προωθήσετε την ΚΚΚ θα πέφτει»

Μία ημέρα αργότερα, μπήκαν στους λογαριασμούς της ρατσιστικής οργάνωσης στο Twitter.


Η Κου-κλουξ-κλαν απείλησε με αντίποινα, ενώ οι Anonymous ανταπάντησαν πως θα υπάρξει στοχευμένη και πιο οργανωμένη διαρροή πληροφοριών: Από το πρωί της Δευτέρα άρχισαν να διοχετεύονται στο διαδίκτυο τηλέφωνα, διευθύνσεις, ονόματα και λοιπά προσωπικά στοιχεία μελών της ΚΚΚ.


Ταυτόχρονα η ιστοσελίδα "Traditionalist American Knights of the Ku Klux Klan" τέθηκε εκτός λειτουργίας.