expect us or follow us

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Επιχείρηση Charlie Hebdo - Οι Anonymous κλιμακώνουν τον κυβερνοπόλεμο κατά των τζιχαντιστών- Βίντεο


Η προειδοποίηση ήρθε στο όνομα της ελευθερίας της έκφρασης μετά την σφαγή στη γαλλική εφημερίδα Charlie Hebdo. Ο κυβερνοπόλεμος των Anonymous εναντίον δικτυακών τόπων τζιχαντιστών κλιμακώνεται με περισσότερες από....
73 τζιχαντιστικές ιστοσελίδες να έχουν «χτυπηθεί» μέχρι στιγμής στο πλαίσιο της Επιχείρησης Charlie Hebdo (#OpCharlieHebdo).

Αλλά οι «χακτιβιστές» δεν σταματούν εκεί αναρτώντας ταυτόχρονα στο Pastebin λίστα με 900 λογαριασμούς στο Twitter, τους οποίους δηλώνουν ότι αναλύουν και θα βυθίσουν στο «σκοτάδι» εάν διαπιστωθεί ότι συνδέονται με τζιχαντιστική δράση.

Η λειτουργία 200 λογαριασμών που φέρεται να συνδέονται με τρομοκρατία έχει ήδη ανασταλεί, όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι χάκερ λέγοντας παράλληλα ότι στην επιχείρηση μπορούν να συμβάλουν όλοι καταγράφοντας ύποπτους δικτυακούς τόπους ή λογαριασμούς.

Από τις 14 έως τις 15 Ιανουαρίου χτυπήθηκαν 73 τζιχαντιστικές ιστοσελίδες, αναφέρει σχετικά το ιταλικό περιοδικό Il Panorama. To βίντεο με το οποίοι οι Anonymous κηρύσσουν κυβερνοπόλεμο στους τζιχαντιστές μετρά εκατομμύρια «κλικ».