expect us or follow us

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Αυτή είναι η πιο sexy χάκερ στον κόσμο – είναι ο φόβος και ο τρόμος των εταιριών υψηλής τεχνολογίας (Photos)


Το κωδικό της όνομα στον χώρο του διαδικτύου είναι SexyCyborg. Έτσι την ξέρει και παγκοσμίως, η κλειστή ομάδα των χάκερς. Των νεαρών που μπορεί με ευκολία να κάνουν.... σμπαράλια ακόμη και τα τελειότερα συστήματα άμυνας του διαδικτύου. Μπορούν να μπουν σε τράπεζες, να εισβάλλουν στο πεντάγωνο, να «χακάρουν» το FBI και με άνεση να σβήσουν τα ίχνη τους και να μην τους καταλάβει κανείς.


Η SexyCyborg, είναι μια Κινέζα η οποία δεν είναι πάνω από 20 χρονών. Πρόκειται για ένα σπουδαίο όνομα στον χώρο της βιομηχανικής κατασκοπίας, και των χάκερ. Μπορεί με ευκολία να διαλύσει κάθε σύστημα άμυνας κάθε βιομηχανίας, να μπει στα μυστικά τους πρότζεκτς και με αμοιβή να τα δώσει σε κάποια αντίπαλη εταιρία.


Η ίδια αποφάσισε να αποκαλυφθεί γιατί όπως λέει βαρέθηκε να κάθεται μπροστά από μια οθόνη. Στον διαδικτυακό τόπο imgur, η SC, πουλάει ειδικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που η ίδια κατασκευάζει και είναι ιδανικά για την βιομηχανική κατασκοπία.


Τελευταίο της επίτευγμα είναι ένα ειδικό USB που συνδέεται με ένα νανο- υπολογιστή σε σχήμα στυλό. Το USB το κρύβει στα ψηλά της τακούνια. «Εάν κάποια έχει την εμφάνιση μου, θα μπει στην εταιρία που πρέπει να κατασκοπεύσει, σαν μια όμορφη γυναίκα που απλά έχει ραντεβού με κάποιο στέλεχος. Όλοι θα κοιτάζουν το κορμί και το στήθος της και όχι τα τακούνια της. Όταν βρει την ευκαιρία και ξεφύγει από την ασφάλεια αποκαλύπτει το όπλο της και χακάρει ότι πληροφορίες θέλει. Σας ορκίζομαι ότι με το στήθος μου μπορώ να μπω παντού και με το γοβάκι μου να σπείρω τον όλεθρο» λέει η ίδια.


Το μοναδικό που γνωρίζει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος της Κίνας είναι πως η πανέμορφη Κινεζούλα χάκερ, έχει γεννηθεί στην πόλη Foshan, την γενέτειρα πόλη του Bruce Lee.

Η ίδια συνεχίζει τις αποκαλύψεις: «Με πληρώνει μια αντίπαλος εταιρία. Εντοπίζω το θύμα μου που είναι ένα υψηλόβαθμο στέλεχος μιας άλλης εταιρίας. Τον προσεγγίζω με ερωτισμό και σε λίγες ώρες ή μέρες αρχίζουμε να βγαίνουμε.


Κάποια στιγμή με φωνάζει στο γραφείο του. Εκεί οι έλεγχοι σε ότι κρατάει κάποιος, όπως μια τσάντα είναι εξονυχιστικοί. Κανείς δεν φαντάζεται ότι εγώ κρύβω τα όπλα μου στα τακούνια μου. Όταν το θύμα χαλαρώσει και βρω την ευκαιρία μου αποκαλύπτω τα όπλα μου που κρύβονται στα τακούνια μου».