expect us or follow us

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

O Russel Brand στη διαδήλωση Anonymous του Λονδίνου


Χιλιάδες ακόμη μασκοφόροι σε εκατοντάδες πόλεις για το Million Mask March

Οι διαδηλώσεις σε περισσότερες από 400 πόλεις, είχαν προγραμματιστεί στο πλαίσιο της επετείου της Νύχτας του Γκάι Φωκς.

Χθες, χιλιάδες άνθρωποι, φορώντας την χαρακτηριστική μάσκα.....
, κατέκλυσαν πλατείες και κομβικά σημεία στο Παρίσι, το Σίδνεϊ, την Ουάσινγκτον και αρκετές ακόμη πόλεις, για να συμμετάσχουν στο Million Mask March.

To ραντεβού είχε δοθεί διαδικτυακά, κυρίως μέσω social media και το κάλεσμα ήταν ειρηνικό. 

Σε ελάχιστες περιπτώσεις, όπως αυτή έξω από το Μπάκιγχαμ, σημειώθηκαν μικροεπεισόδια και ένταση με την Αστυνομία αλλά δεν αναφέρθηκε καμία σύλληψη.

Μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις ήταν αυτή στην πλατεία Τραφάλγκαρ, η οποία κέρδισε προβολή εξαιτίας του αιρετικού κωμικού Russel Brand. 


O Bρετανός ηθοποιός φόρεσε τη μάσκα του και μπλέχτηκε ανάμεσα στο πλήθος αλλά δεν δίστασε να την παραμερίσει αρκετές φορές και να γίνει αναγνωριστεί ενώ φρόντισε να δηλώσει παρουσία και μέσα από το twitter.



Η κίνηση του αυτή, δεν ενθουσίασε μερικούς παρευρισκόμενους αλλά και αρκετούς χρήστες του twitter oι οποίοι τον κατηγόρησαν για αυτοπροβολή και ισχυρίστηκαν πως η ιδέα ήταν να παρελάσουν και να διαμαρτυρηθούν όλοι μαζί σαν Anonymous.


Κακή κριτική δέχτηκε επίσης και μια φωτογραφία του, η οποία τον έδειχνε να έχει εμφανιστεί αρχικά με χρυσή μάσκα, κάτι που επίσης τον έκανε να ξεχωρίζει και να παραβιάζει τους κανόνες.