expect us or follow us

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Anonymous Greece: Η απάντηση στους Τούρκους χάκερ - Επίκεντρο της επίθεσης ο τηλεοπτικός σταθμός Channel 24 TV


Με επίθεση στο τουρκικό κανάλι Top Channel 24 TV η απάντηση από τους Anonymous Greece στις ...συνεχόμενες επιθέσεις των Τούρκων χάκερ.

Στην ανάρτησή στον ιστότοπο medium.com οι Anonymous Greeece στέλνουν μήνυμα στην τουρκική κυβέρνηση, στους Τούρκους πολίτες και τους Τούρκους χάκερς ότι «ο πρόεδρος Ερντογάν σκοτώνει Κούρδους και στόχος του είναι να επανασυστήσει το Isis με την επιχείρηση στο Αφρίν. Ο Ερντογάν σας λέει ψέματα και εσείς (οι χάκερ) τον στηρίζετε; Είστε τρομοκράτες».

Οι Anonymous τοποθετούνται και στο θέμα των 8 Τούρκων αξιωματικών λέγοντας ότι «ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα και η Ελλάδα όπως κάθε πολιτισμένη χώρα, τους το παραχώρησε. Κάθε χώρα το ίδιο θα έκανε».

Για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς σημειώνουν ότι «πέρασαν τα σύνορα κατά λάθος και εσείς τους κρατάτε στη φυλακή για 63 ημέρες. Δεν έκαναν τίποτα, απλά έχασαν τον προσανατολισμό τους λόγω της ομίχλης. Σκεφτείτε τώρα ποιος είναι πιο πολιτισμένος».


Οι Anonymous ανακοίνωσαν ότι χάκαραν 12.987 ρούτερ της Turk Telecom προκειμένου να κάνουν κυβερνοεπίθεση στην Τουρκία χρησιμοποιώντας τουρκικές IP. «Όλοι οι σέρβερ και τα ρούτερ σας μας ανήκουν και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για κάθε επίθεση που θα θελήσουμε να ξεκινήσουμε» προσθέτουν.

Η επίθεση στο τουρκικό κανάλι Top Channel 24 TV ( www.yirmidort.tv ) ξεπέρασε τις 12 ώρες σε διάρκεια και για να αποδείξουν τους ισχυρισμούς τους δημοσίευσαν και δύο γραφήματα.

«Και να ξέρετε και κάτι ακόμα. Οι εκλογές σας έρχονται. Και οι επιθέσεις θα γίνονται πιο ισχυρές» καταλήγουν στο κείμενό τους οι Anonymous.