expect us or follow us

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Μυστικά μηνύματα στις φωτογραφίες της συντρόφου του Σνόουντεν;


Η 28χρονη σύντροφος του Έντουαρντ Σνόουντεν, Λίντσεϊ Μιλς, έσπασε την τετράμηνη σιωπή της και ανέβασε φωτογραφίες στο προσωπικό της ιστολόγιο.

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι τυχαίο καθώς ....κρύβουν μηνύματα στον εξόριστο Σνόουντεν, ο οποίος βρίσκεται στη Ρωσία.

Στην πρώτη φωτογραφία την βλέπουμε να είναι ξαπλωμένη σε μια παραλία φορώντας το μπικίνι της με γυρισμένη τη πλάτη στο φακό βλέποντας το ηλιοβασίλεμα.




Σε μια δεύτερη φορά ένα T -shirt και μαύρο παντελόνι σε ένα δασώδες ξέφωτο.




Στη τρίτη φωτογραφία, βλέπουμε μόνο το χέρι της, το οποίο ξεπροβάλει από μια πινακίδα που δείχνει ένα βέλος




Στη τελευταία η οποία και δημοσιεύτηκε την περασμένη Παρασκευή ποζάρει σαν Superwoman στην αγκαλιά ενός άνδρα αγνώστων στοιχείων σχηματίζοντας το γράμμα Τ.

Σύμφωνα με το περιβάλλον της οικογένειάς του, ο 29χρονος ήθελε να περάσει την υπόλοιπη ζωή του με την εντυπωσιακή χορεύτρια pole dancing Λίντσεϊ Μιλς.

Στο πρόσφατο παρελθόν η νεαρή είχε γράψει για τον Σνόουντεν:

«Ο κόσμος μου άνοιξε κι έκλεισε μεμιάς, αφήνοντάς με χαμένη στη θάλασσα χωρίς πυξίδα. Καθώς γράφω στο γεμάτο δάκρυα πληκτρολόγιό μου βλέπω την αντανάκλασή μου σε όλα τα πρόσωπα, που βρέθηκαν και κόσμησαν την πορεία μου. Αυτά με τα οποία γέλασα, αυτά που κράτησα, αυτά που αγάπησα περισσότερο. Κι αυτά που δεν πρόλαβα να αποχαιρετήσω. Αλλά μερικές φορές η ζωή δεν επιτρέπει αποχαιρετισμούς». 

Όταν ο Σνόουντεν αποκάλυψε την ταυτότητά του, στην εφημερίδα Guardian, αποκάλυψε επίσης πως η σύντροφός του δεν γνώριζε τίποτα για τα σχέδιά του να προχωρήσει στη μεγαλύτερη διαρροή απόρρητων κυβερνητικών πληροφοριών από την εποχή του WikiLeaks.