expect us or follow us

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Έρχεται το Woodstock


Μια νέα υπηρεσία που στόχο θα έχει να πάρει τη θέση του Zune αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στο επόμενο διάστημα η Microsoft. 

Πρόκειται για το Woodstock το οποίο θα επιτρέπει το streaming μουσικής στα ...... Windows 8, Xbox 360, iOS και Android, θα έχει λειτουργίες αντίστοιχες με το iTunes Match ενώ λογικά θα ενσωματωθεί και στο Facebook.

Η επίσημη ανακοίνωση του Woodstock εκτιμάται ότι θα γίνει τον Ιούνιο που μας έρχεται κατά τη διάρκεια της έκθεσης E3 αλλά δεν γνωρίζουμε αν θα είναι και εμπορικά διαθέσιμη από τόσο νωρίς. Πιθανότατα δηλαδή να μπορούν οι χρήστες να την χρησιμοποιήσουν αρκετά αργότερα καθώς λέγεται ότι η κανονική της λειτουργία μάλλον θα συμπέσει με την κυκλοφορία των Windows 8, τον Οκτώβριο.

Αυτό που τράβηξε το ενδιαφέρον πάντως είναι ότι δεν έχει γίνει κάποια αναφορά για τα Windows Phone. Αν και όλοι υποθέτουν ότι το Woodstock θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τους κατόχους των συσκευών με το συγκεκριμένο λειτουργικό, δεν έχουμε ακούσει κάτι σχετικό. Πάντως θεωρείται εξαιρετικά απίθανο η Microsoft να μην τους δώσει πρόσβαση στην υπηρεσία. στους χρήστες του.