expect us or follow us

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Οι Anonymous θα χτυπήσουν την Κυριακή των εκλογών; Δείτε το βίντεο εδώ



Τι δηλώνουν:

Χαιρετίζουμε τους Έλληνες πολιτικούς-μαριονέτες. Είμαστε οι Ανώνυμοι. Παρακολουθούμε το «τσίρκο» που έχετε στήσει, στις πλάτες του ελληνικού λαού. Οι πολίτες της Ελλάδας έχουν αγγίξει το όριο της φτώχειας λόγω των αποφάσεών σας.

Οι άνθρωποι που σας πίστεψαν, που επένδυσαν εμπιστοσύνη και...
...  πίστη σε ενα καλύτερο μέλλον, αντιθέτως, καταδικάστηκαν στην φτώχεια, στην ανεργία, στην ανέχεια και στα αυξανόμενα ποσοστά αυτοκτονιών.

Δεν ρωτήσατε ποτέ τον λαό, που εξακολουθεί να πληρώνει τους μισθούς σας, αν συμφωνεί να πουληθεί στους ξένους τραπεζίτες. Δεν ρωτήσατε ποτέ τους ψηφοφόρους σας, αν συμφωνούν με τα δάνεια και τα συμβόλαια που υπογράψατε, μονο για να εξυπηρετήσετε τα δικά σας συμφέροντα και κέρδη, όπως και των «φίλων» σας. Συνεχώς εξαπατάτε τον λαό, που σας εμπιστεύεται, δελεάζοντάς τον με την παραληρητική ελπίδα της αλλαγής. Μια ακόμα φορά παίζετε το γνωστό παιχνίδι των «εκλογών», στις 6 του Μάη, την ίδια στιγμή που ένα μήνα μετά θα τους εξαθλιώσετε με νέες απολύσεις. 

Α Π Ο Τ Υ Χ Α Τ Ε ! Ελλείψει αξιοπρέπειας, παραιτούμενοι απο κάθε δέσμευσή σας, έχετε το θράσος να ζητάτε την ψήφο τους, οργανώνοντας προεκλογικές εκστρατείες, ξοδεύοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που ανήκουν στους πολίτες της Ελλάδας. Γνωρίζουμε πως προτίθεστε να εκμεταλλευτείτε τις ανθρώπινες ανάγκες των προσφύγων, που μπορεί να εξαπατηθούν, να δωροδοκηθούν ή να εξαναγκαστούν να ψηφίσουν. Αν αυτό δεν λειτουργήσει, θα τροποποιήσετε το εκλογικό αποτέλεσμα. Όλες αυτές οι πράξεις, αποδεικνύουν πως ο μόνος στόχος σας είναι να παραμείνετε στην κορυφή του διεφθαρμένου και σάπιου συστήματος που δημιουργήσατε για τους πολίτες της Ελλάδας, με οποιοδήποτε κόστος. 

Μ Α Σ  Ε Ξ Α Γ Ρ Ι Ω Σ Α Τ Ε! Την Κυριακή, στις 6 Μαϊου, στις 22:00 ώρα Ελλάδας, οι Ανώνυμοι θα απαντήσουν. 

Οι Ανώνυμοι απ΄ όλο τον κόσμο θα σταθούν δίπλα στους Έλληνες. θα παλέψουμε μαζί με τους Έλληνες, που πρέπει να παλέψουν για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τους, ακόμα μια φορά. Κανένας δεν είναι πιο ισχυρός, από όλους εμάς Μ Α Ζ Ι

Θα αντιμετωπίσετε την οργή των Ανώνυμων. Τα μάτια των Ανώνυμων έχουν εστιάσει στην Ελλάδα. Στις 6 Μαΐου ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΓΕΩΝΑ. ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ.»