expect us or follow us

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Τι ψάχνει η γυναίκα του Μιχαλολιάκου στο Ίντερνετ;


Απίστευτα στοιχεία για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής έβγαλαν στη δημοσιότητα οι χακτιβιστές Anonymous, φτάνοντας στο σημείο να αποκαλύψουν ακόμα και τι υποτίθεται ότι ψάχνει στο Διαδίκτυο η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, από τον προσωπικό υπολογιστή της!

Μαζί με το βίντεο (δείτε το στο τέλος του άρθρου) ...
που ανήρτησαν στο διαδίκτυο, οι Anonymous επισυνάπτουν μια αναφορά με λεπτομερή προσωπικά στοιχεία (ΑΦΜ, αριθμούς ταυτοτήτων κοκ) για βουλευτές της Χρυσής Αυγής, όπως η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, κυρία Ελένη Ζαρούλια. Πρόκειται για το πρώτο μέρος της αποκαλούμενης #OpSunBurn που διεξάγουν οι Ελληνες Anonymous κατά της Χρυσής Αυγής.

Μεταξύ άλλων, οι Anonymous αναφέρουν την επιχειρηματική δράση της κυρίας Ζαρούλια, την οποία αποκαλούν «Εύα Μπράουν» του Νικου Μιχαλολιάκου, και ιδιαίτερα το περιβόητο ξενοδοχείο New Dream", για το οποίο ωστόσο η Χρυσή Αυγή έχει κάνει διάψευση.

Οι χακτιβιστές φτάνουν δε στο σημείο να υποστηρίζουν ότι έχουν στην κατοχή τους τα... google search της γυναίκας του γενικού γραμματέα του κόμματος, δηλαδή τις αναζητήσεις που πραγματοποίησε η ίδια η κυρία Ζαρούλια ή κάποιος άλλος από τον προσωπικό υπολογιστή της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των Anonymous, στις διαδικτυακές αναζητήσεις του υπολογιστή της κυρίας Ζαρούλια περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων τα εξής: προβλέψεις ζωδιων 2009 λεφακης, κρίση στον γάμο, λιπωμα στο αυτι, μύκητες στη γλώσσα, πως να καλεσω πνεύματα, βοτανο για αιμοροιδες, πρήξιμο στους όρχεις, μασαζ αισθησιακο βιντεο, εξω οι μετανάστες, αισθησιακες ταινιες free, πωσ να παρκαρω, κ.α.

Δείτε το πλήρες κείμενο των Anonymous για την Ελένη Ζαρούλια (έχουμε αφαιρέσει τα προσωπικά στοιχεία):

ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ
...
<ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ>
....

Η Εύα Μπράουν του άρειου αρχηγού της Χρυσής Αυγής,
Νικόλαου Μιχαλολιάκου.

Μέρος στοιχείων συζύγου:
Ειδ.Εκλογικός Αριθμός: 010....
Επώνυμο: ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Όνομα: ΝΙΚΟΛΑΟΣ

...
<ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ>
....
Αντιπρόεδρος της Εταιρείας ΛΥΔΙΑ ΑΕ στην οποία ανήκει το ξενοδοχείο ημιδιαμονής, 38 δωματίων, "NEW DREAM", Λιοσίων 121, Πλατεία Αττικής.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΤΕΥΧΟΣ 10271 (6 Σεπτεμβρίου 2007)
"Ανακοίνωση καταχώρησης στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών στοιχείων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΛΥΔΙΑ − Ξενοδοχειακές και Τουριστικές Επιχειρήσεις Ανώνυμος Εταιρεία».Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΘΗΝΩΝ την 29.8.2007 καταχωρήθηκαν στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών της Υπηρεσίας μας το από 27.5.2007 πρακτικό Γενικής Συνέλευσης καθώς και το από 1.6.2007 πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΛΥΔΙΑ − Ξενοδοχειακές και Τουριστικές Επιχειρήσεις Ανώνυμος Εταιρεία» και αριθμό Μητρώου 14415/01/Β/86/6124 που εδρεύει στο Δήμο ΑΘΗΝΑ (Λιοσίων 121)."

Ενάντια στις κοινωνικές και πολιτικές πεποιθήσεις, ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής και διευθυντής του ξενοδοχείου "New Dream" Νικόλαος Μιχαλολιάκος και το πολιτικό στέλεχος του ίδιου κόμματος και αντιπρόεδρος του ξενοδοχείου, Ζαρούλια Ελένη,, απασχολούν αλλοδαπούς υπαλλήλους με τους κατώτερους δυνατούς μισθούς.

Μεταξύ άλλων, στην κατοχή μας έχουμε και τα google search που έχουν γίνει από τον προσωπικό υπολογιστή της συζύγου του άρειου ναζί Μιχαλολιάκου. Ανάμεσα σε αναζητήσεις πολιτικού και μιλιταριστικού περιεχομένου καθώς συνταγές μαγειρικής, βρέθηκαν και μερικές ιδιαίτερα "ενδιαφέρουσες"...

Google search:
προβλεψεις ζωδιων 2009 λεφακης
κρίση στον γάμο
λιπωμα στο αυτι 
μυκητες στη γλωσσα
πως να καλεσω πνευματα 
βοτανο για αιμοροιδες
πρηξιμο στους ορχεις 
μασαζ αισθησιακο βιντεο
εξω οι μεταναστες
αισθησιακες ταινιες free
φαρμακα στυτικης δυσλειτουργιας
πως να παρκαρω
μαγεία στο μεσαίωνα