expect us or follow us

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Επιχείρηση Direnis: Οι RedHack και οι Anonymous Team είναι έτοιμοι για τις διαμαρτυρίες της 5ης Νοεμβρίου


Η 5η Νοεμβρίου είναι το «Guy Fawkes Day», η ημέρα κατά την οποία οι Ανώνυμοι χακτιβιστές και ακτιβιστές από όλο τον κόσμο συμμετέχουν σε διάφορες διαδηλώσεις.

Σύμφωνα με έκθεση της.... Softpedia, οι περίφημοι Τούρκοι χακτιβιστές “RedHack” και οι παγκοσμίου φήμης “Anonymous”, θα συνεργαστούν για την διαμαρτυρία της 5ης Νοεμβρίου.

Η επιχείρηση έχει ονομαστεί “Operation Direnis(#OpDirenis)”, που σημαίνει αντίσταση στα Τούρκικα. Είναι ενδιαφέρον, το γεγονός ότι ισχυρίζονται ότι ΄δεν θα υπάρξει καμία αλλοίωση, διαρροή δεδομένων ή άλλων ειδών διαδικτυακών επιθέσεων.

Οι εμπνευστές της επιχείρησης δήλωσαν: «Οι Anonymous και RedHack δεν βασίζονται αποκλειστικά στις παραβιάσεις, τις διαρροές ή την έκθεση των διεφθαρμένων αξιωματούχων. Το επίκεντρο και των δύο ομάδων είναι ο ακτιβισμός, όπου η διαμαρτυρία και η εξέγερση δεν είναι μια πράξη χάους ή της αναρχίας, αλλά της δικαιοσύνης, της αλήθειας και της ελευθερίας.»

«Είμαστε εδώ μαζί σας σήμερα για να σας προειδοποιήσουμε για μια επιχείρηση που είτε θα μείνει στην ιστορία, ή θα μείνει βαθιά στη σκιά και θα ξεχαστεί.»

«Είναι στο χέρι του λαού της Τουρκίας να κάνουν μια τελική ώθηση για να δηλώσουν τόσο στους πολιτικούς, τα ανθρώπινα και πολιτικά δικαιώματά τους.»