expect us or follow us

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Οι Anonymous χαρίζουν μουσική για να τη σπάσουν στις δισκογραφικές - Δείτε το βίντεο εδώ



Ένα μεγάλο project προκειμένου να τραβήξουν τα βλέμματα της μουσικής βιομηχανίας δημιούργησε μια ομάδα προγραμματιστών των Anonymous.

Το project Anontune έχει σκοπό να παρέχει δωρεάν μουσική στους χρήστες του χρησιμοποιώντας μια σειρά από πηγές όπως το ...
... YouTube, blog και άλλα site απ'όπου θα "τραβάει" τη μουσική και θα την παρέχει απλόχερα σε όλους.

Ο φιλόδοξος στόχος των Anonymous είναι να δημιουργήσουν ένα μεγάλο μουσικό σύστημα που θα βρίσκει μουσική όπου κι αν υπάρχει στο διαδίκτυο και θα την φέρνει μπροστά στους υπολογιστές των χρηστών.

Πρόκειται για ένα σχέδιο που εμπνεύστηκαν άνθρωποι που συναντήθηκαν πριν από 6 χρόνια μέσω ίντερνετ σε ένα site για χάκερςμέσω του οποίου συντονιζόντουσαν για τις διαδικτυακές επιθέσεις τους.

Οι χάκερ, πέρα από επιθέσεις σε κυβερνητικά και άλλα site, μιλούσαν και για μουσικήκαι κάπως έτσι τους ήρθε η ιδέα να δημιουργήσουν ένα site για τη μουσική που θα συγκεντρώνει όλα τα τραγούδια σε οποιαδήποτε πλευρά του κόσμου κι αν αυτά βρίσκονται.

Οι Anonymous δεν θέλουν απλά να διευκολύνουν τους χρήστες να βρουν μουσική αλλά και να δώσουν ένα καλό μάθημα στη μουσική βιομηχανία για τις νομικές επιθέσεις που έκανε σε site και ανεξάρτητους πολίτες που κατεβάζουν παράνομα μουσική από το διαδίκτυο.

Η ομάδα των χάκερ έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη του site από τον περασμένο Δεκέμβριο και πρόσφατα δημοσίευσε κι ένα βίντεο σχετικά με το σκοπό δημιουργίας του συγκεκριμένου μουσικού site.Οι Anonymous είχαν δείξει τη συμπαράστασή τους στο site Megaupload που έκλεισε πρόσφατα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ με επιθέσεις στα site της Ένωσης Δισκογραφικών Εταιρειών των ΗΠΑ.