expect us or follow us

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Operation PedoChat, νέα εκστρατεία των Anonymous κατά των παιδόφιλων [Video]


Οι Anonymous διχάζουν την παγκόσμια κοινή γνώμη με πολύ κόσμο να τάσσεται εναντίον τους θεωρώντας τους κυβερνοεγκληματίες που κρύβονται πίσω από τη μάσκα της ανωνυμίας αλλά και χιλιάδες ένθερμους υποστηρικτές σε όλη την υφήλιο. 

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ...αμφότερες οι δύο πλευρές επικροτούν και αναγνωρίζουν τις προσπάθειες της δημοφιλούς ομάδας hackers για την καταπολέμηση της παιδοφιλίας.

Με το σοβαρότατο αυτό ζήτημα αποφάσισαν να ασχοληθούν για μία ακόμη φορά, ανακοινώνοντας τη νέα εκστρατεία τους ‘Operation PedoChat’ με την οποία κηρύσσουν τον πόλεμο κατά των παιδόφιλων. Όπως αναφέρουν σε video που ανέβασαν στο YouTube:

“Πρόσφατα υπέπεσε στην αντίληψη μας ένας μεγάλος αριθμός ιστοσελίδων που απευθύνονται σε παιδόφιλους επιτρέποντάς τους να συνομιλούν και να ανταλλάσσουν φωτογραφικό υλικό. Στόχος μας είναι να ελαχιστοποιήσουμε ή ακόμα και να εξαλείψουμε τη μάστιγα αυτή από το Internet, γνωρίζοντας φυσικά ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο και δε μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη.”


Τέλος, ακολουθώντας τη συνήθη τακτική τους δημοσίευσαν στο Pastebin ονόματα, emails και IP addresses εκατοντάδων χρηστών που φέρονται να συνδέονται με τις εν λόγω ιστοσελίδες. Δείτε το video της νέας εκστρατείας τους παρακάτω: