expect us or follow us

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Οι Anonymous στο πλευρό του Julian Assange


Σε μια προσπάθειά τους να αντιταχθούν στον άνισο πόλεμο που έχει ξεκινήσει εναντίον του Julian Assange, διαδικτυακοί ακτιβιστές ισχυρίζονται ότι συνεχίζουν και θα συνεχίζουν τις επιθέσεις hacking στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης του Ηνωμένου Βασιλείου ως υποστήριξη στον ιδρυτή του WikiLeaks, δημιουργώντας...... πονοκέφαλο στους διαχειριστές τις ιστοσελίδας οι οποίοι συνεχώς ψάχνουν για παρεμβολές στο site τους.

Οι Anonymous συνεχίζουν να δηλώνουν ότι βρίσκονται δίπλα στον Julian Assange στον οποίο παραχωρήθηκε πρόσφατα άσυλο από την πρεσβεία του Εκουαδόρ στο Λονδίνο.

Οι βρετανικές αρχές από την πλευρά τους υποστηρίζουν ότι ο ιδρυτής του WikiLeaks θα πρέπει τελικά να εκδοθεί στη Σουηδία για να δικαστεί για τις κατηγορίες βιασμού.

Ο ίδιος δηλώνει ότι σε περίπτωση που εκδοθεί στη Σουηδία, θα τον παραδώσουν άμεσα στις αμερικανικές αρχές για να δικαστεί για τις απόρρητες πληροφορίες που είδαν το φως τις δημοσιότητας μέσω του WikiLeaks, φέρνοντας μεγάλη αμηχανία σε διπλωματικούς και στρατιωτικούς αμερικανούς αξιωματούχους.