expect us or follow us

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Τουρκική προβοκάτσια κατά Ελλάδας με "χάκερς" εισαγωγής!


''Εισαγωγή'' χάκερς από τις ΗΠΑ, το Ισραήλ και την Γερμανία πρόκειται να κάνει Τουρκία για να σπάσουν τους κωδικούς ενός ηλεκτρονικού φακέλου με το όνομα ''Πανδώρα'' που κατασχέθηκε κατά την εξάρθρωση της σπείρας στρατιωτικής κατασκοπείας, η δίκη της οποίας συγκλονίζει την Τουρκία καθώς τα ''δολώματά'' της για να ''ψαρεύει'' πληροφορίες από στρατιωτικούς ήταν πόρνες πολυτελείας και γκέι! 

Η εφημερίδα Aksam με τον πρωτοσέλιδο τίτλο... «Εισαγόμενος χάκερ για το ¨μαύρο κουτί¨», αποκαλύπτει ότι προκλήθηκε κρίση για το κατηγορητήριο στην δίκη διότι οι 45 εμπειρογνώμονες κρυπτογραφίας από την Ασφάλεια δεν μπορούν να σπάσουν τον κωδικό των εγγράφων και έχουν απευδύσει! Επίσης ο ιδιωτικός τομέας, που και αυτός καταβάλλει προσπάθεια εδώ και 4 μήνες, δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα και τώρα το κράτος ετοιμάζει την τελευταία διέξοδο: Έγιναν επαφές με τις ΗΠΑ το Ισραήλ και την Γερμανία και πρόκειται να έρθουν στην Τουρκία εισαγόμενοι χάκερς!

Τα αποκαλυπτήρια της συκοφαντίας κατά Ελλάδας!
Από την είδηση αυτή όμως προκύπτει και Ελληνικού ενδιαφέροντος πτυχή - και μάλιστα μεγάλη! Προηγούμενες διαρροές από το κατηγορητήριο που είχαν δει το φως της δημοσιότητας προ εβδομάδων στον τουρκικό τύπο ( (εφημερίδα Radikal ) και είχε αναδημοσιεύσει το OnAlert, ανέφεραν πως είχε σπάσει ο κωδικός του φακέλου ''Πανδώρα'' και μεταξύ άλλων υποστήριζαν ότι βρήκαν πως τα μέλη της σπείρας θα πουλούσαν στην Ελλάδα - και αλλού- τις στρατιωτικές πληροφορίες που εξασφάλιζαν από Τούρκους στρατιωτικούς μέσω πορνείας !

Τα τουρκικά F-16, ο πόλεμος με την Ελλάδα και η Ρωσία
Επίσης προ μερικών εβδομάδων η εφημερίδα Haberturk με τον τίτλο « Τα στρατιωτικά μυστικά της Πανδώρας» έγραψε ότι έσπασε ο κωδικός του φακέλου ''Πανδώρα'' στην στρατιωτική κατασκοπεία και προέκυψαν οι κωδικοί και τα συνθηματικά των τουρκικών F-16 . Στην ανάκριση που έγινε στην Σμύρνη και στην εξέταση του φακέλου ''Πανδώρα'' στον υπολογιστή του αρχηγού της σπείρας Β.Ο. που είχε συλληφθεί , η εφημερίδα ανέφερε ότι υπήρχαν μυστικές πληροφορίες των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων και πολλές άλλες πληροφορίες. Στον φάκελο υπήρχε, έγραφε τότε, και ένας ξεχωριστός φάκελος με την ονομασία «Θα μεταβούν στην Ρωσία με την Μαρία» . Σε εκείνο το δημοσίευμα έγραφε ακόμα πως στον φάκελο ''Πανδώρα'' αναφερόταν πως υπάρχουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το τι σχεδιάζει να κάνει η Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο σε περίπτωση πιθανού πολέμου με την Ελλάδα.

Στο ίδιο θέμα είχε αναφερθεί και η Star με τον τίτλο « Από την σπείρα κατασκοπείας προέκυψαν τα σχέδια πτήσης των F-16» και τονιζόταν πως κατά την ανάκριση στρατιωτικής κατασκοπείας στην Σμύρνη έσπασε ο κωδικός του φακέλου με την ονομασία ''Πανδώρα'' και από τον φάκελο αυτό προέκυψαν τα σχέδια πτήσεις των F-16 και έγγραφα που δείχνουν τα σημεία καθηκόντων των Ειδικών Δυνάμεων.

Οι κωδικοί για το Αιγαίο και οι Ειδικές Δυνάμεις
Όπως έγραφε, η Αστυνομία έσπασε τον κωδικό του φακέλου που βρέθηκε στον υπολογιστή του επιχειρηματία B.O. (Μπιλγκίν Οζκαϊνάκ ) που είχε συλληφθεί και έφθασε στις πληροφορίες αποκαλύπτοντας ποια έγγραφα, με ποιες κοπέλες συνοδούς (escort) εξασφαλίστηκαν και σε ποιες χώρες και σε ποιους θα πουληθούν αυτές. Στα έγγραφα βρέθηκαν, έγραφε, οι κωδικοί που θα χρησιμοποιήσουν τα αεροσκάφη που θα απογειωθούν στο Αιγαίο , τα συνθήματα, τα σχέδια των Ειδικών Δυνάμεων στο βόρειο Ιράκ κλπ.

Τι κρύβει η υπόθεση!
Τώρα αποκαλύπτεται ότι τους κωδικοί με τους οποίους θα ανοίξουν τον περιβόητο (ηλεκτρονικό) φάκελλο ''Πανδώρα'' δεν μπορούν να τους σπάσουν! Δύο τινά συμβαίνουν: Ή όλα όσα διέρρεαν πριν περί εμπλοκής της Ελλάδας ήταν φαντασιώσεις και κατασκευές ύποπτων κύκλων ή τώρα ετοιμάζουν ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ κατά της Ελλάδας (ή και άλλης χώρας) με την βοήθεια - και το άλλοθι - δήθεν ...εισαγόμενων χάκερς!