expect us or follow us

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Η ομάδα "Knight Sec" αποκάλυψε βίντεο με βιασμό ανήλικης από συμμαθητές της


Μια φωτογραφία που έκανε την εμφάνισή της στο Facebook φαίνεται ότι αποτελεί στοιχείο κατά των μαθητών οι οποίοι κατηγορούνται για το βιασμό μιας νεαρής κοπέλας σε ένα πάρτι

Όπως αναφέρει η Huffington Post οι μαθητές στο σχολείο του Οχάιο... βρισκόντουσαν σε πάρτι όπου και βίασαν την ανήλικη συμμαθήτριά τους.

Αν και οι Ma'Lik Richmond, 16 ετών και Trent Mays, 17 ετών, αρνούνται τις κατηγορίες, στην φωτογραφία φαίνονται να τραβάνε τη μεθυσμένη κοπέλα η οποία είχε χάσει τις αισθήσεις της. Οι ίδιοι είπαν ότι η φωτογραφία ήταν ένα αστείο.

Οι δυο νεαροί που αγωνίζονται στην ομάδα ράγκμπι του σχολείου θα καταθέσουν σε δικαστήριο ενώ σάλο κάνει και ένα βίντεο που έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Μια μικρή ομάδα ακτιβιστών φαίνεται ότι κατάφερε να διαλευκάνει την υπόθεση, κάτι που οι αρχές δεν μπόρεσαν να κάνουν στην αρχή.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε η ομάδα "Knight Sec", η οποία συνδέεται με τους Anonymous, δείχνει τα δύο αγόρια να καυχιούνται για την σεξουαλική κακοποίηση της κοπέλας. 

Στο βίντεο, που δημοσιεύθηκε πρόσφατα, φαίνεται πως τα παιδιά διασκεδάζουν με το γεγονός ότι το κορίτσι φαινόταν «νεκρό».