expect us or follow us

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Anonymous επίθεση στην Daily Star


Οι Anonymous παραβίασαν την ιστοσελίδαThe Daily Star και ανέβασαν άρθρα με τίτλο«Anonymous Continues Struggle For Justice» (Οι Anonymous συνεχίζουν να πολεμούν για δικαιοσύνη). 

Περίπου μία ώρα αφότου ...ο διαχειριστής της ιστοσελίδας αφαίρεσε το άρθρο, οι hackers επιτέθηκαν πάλι ανεβάζοντας το ίδιο άρθρο με διαφορετικό τίτλο αυτή την φορά «Anonymous Steps It Up» (Οι Anonymous προχωρούν).

Το πλήρες μήνυμά τους αναφέρει τα εξής:

«Οι Anonymous συνεχίζουν την προσπάθειά τους για την αληθινή δημοκρατία και ελευθερία σήμερα, όταν ξεκίνησαν μια νέα πορεία για να φέρουν ένα τέλος στη διαφθορά και τα καταπιεστικά καθεστώτα των σημερινών κυβερνήσεων. Σε μια πρόσκληση για μια πραγματικά ανοικτή κοινωνία, οι Anonymous προβάλουν το πρόσωπό τους σε όλο τον κόσμο. Οι Anonymous ζητούν διαφάνεια σε όλα τα ζητήματα, ιδιαίτερα σε σχέση με παγκόσμια θέματα, όπως οι συμφωνίες όπλων μαζικής καταστροφής μεταξύ Ιράν/Ισραήλ και ΗΠΑ/Βρετανίας στη Μέση Ανατολή. 

Όπως συμβαίνει σε όλα τα θέματα, υπάρχουν δύο πλευρές, και η μονόπλευρη ενημέρωση πρέπει να σταματήσει. Οι εγκληματίες πολέμου πρέπει να δικαστούν για τα εγκλήματά τους και στην περίπτωση της τρομοκρατίας που τροφοδοτείται από το ίδιο το κράτος, το κοινό πρέπει να έχει πλήρη επίγνωση των πράξεων που διαπράττουν οι κυβερνήσεις προκειμένου να πολεμηθεί η αδικία».