expect us or follow us

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Anonymous – OpGoldenDawn: διαρρέουν τεράστια ποσότητα εμπιστευτικών εγγράφων από Υπ. Εξ., ΟΑΣΕ και άλλους φορείς


Τεράστιων διαστάσεων διαρροή εγγράφων αποκαλύπτουν οι Anonymous σήμερα, στα πλαίσια της επιχείρησης OpGoldenDawn. 

Από την διεύθυνση Α3, Διεύθυνση Χωρών Νοτιανατολικής Ευρώπης του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών και τον Οργανισμό για...
την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (OSCE), διέρρευσαν περίπου 3700 έγγραφα, υψηλής και μέτριας εμπιστευτικότητας.

Τα link για τα αρχεία είναι διαθέσιμα από τους Anonymous και από μία γρήγορη ανάγνωση διαπιστώνουμε πως πρόκειται για αναφορές σε σχέση με την δραστηριότητα του Υπουργείου Εξωτερικών, αναφορές από τις διάφορες πρεσβείες με αποδελτίωση τύπου, σημειώσεις για συναντήσεις διπλωματών και στελεχών και διάφορες αναφορές σε σχέση με την έκρυθμη στρατιωτική, πολιτική και οικονομική κατάσταση στη Μεσόγειο.

Την βαρύτητα των εγγράφων δεν μπορεί να την διαπιστώσει κανείς αν δεν τα εξετάσει με προσοχή. Μία τέτοιου είδους διαρροή θα περιμέναμε να την επεξεργαστεί ένας οργανισμός ακτιβιστών επιπέδου Wikileaks.

Ο πρώτος που μετάδωσε την είδηση της διαρροής ήταν ο Eduard Kovacs στο SoftPedia και η ανακοίνωση των Anonymous όπως αναρτήθηκε στο Cyberguerilla.org έχει ως εξής:

Όλοι γνωρίζουμε πόσο άσχημη είναι η κατάσταση στην Ελλάδα σήμερα. Παράλληλα με το οικονομικό χάος, η κυβέρνηση επέτρεψε στους Ναζί της Χρυσής Αυγής να σαμποτάρουν την αξιοπρέπεια μίας ολόκληρης χώρας, καθώς και των αρχών περί ελευθερίας ηθικής της Ευρώπης.

Σήμερα, δίνουμε το πρώτο χτύπημα ,σε μια σειρά από διαρροές που θα αφήσουν τα στόματα ανοιχτά, για να αποκαλύψουμε την αλήθεια σχετικά με τη συμμετοχή της κυβέρνησης της Ελλάδας στην κατασκοπεία με την βοήθεια των μονάδων διαδικτυακού εγκλήματος του ENISA και του ΟΑΣΕ. Οι υπεύθυνοι για τις συλλήψεις των αδελφών μας lulz, θα τιμωρηθούν με την επιχείρηση OP Payback.Το 13 είναι ένας ιερός αριθμός,οπότε δίνουμε αυτό το χτύπημα για να τον φτάσουμε.
Απολαύστε τα leaks από - Α3 Διεύθυνση Χωρών Νοτιοανατολικής Ευρώπης, το Ελληνικού Υπουργείο Εξωτερικών και τον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη. 

"Περιορισμένα" έγγραφα.
Περίπου 3700 έγγραφα που κατατάσσονται σε πολλά είδη όπως: για επίσημη χρήση,περιορισμένα και εμπιστευτικά

Με μία ματιά :

Κύρια Αρχεία:
We are Anonymous, We are Legion, 
We do not Forgive, We do not Forget
Expect us

Διαδώστε αυτό το μήνυμα και κάντε mirrors -μην αφήνετε τους "καθαριστές" της κυβέρνησης να κάνουν τη βρωμοδουλειά τους.

High five to all the lulz and anons outthere
Μείνετε συντονισμένοι, έρχονται περισσότερα.

Εξ όσων διαπιστώνουμε από το download, τα αρχεία φαίνονται ασφαλή σε περίπτωση που επιθυμείτε να τα μελετήσετε ή να κάνετε mirrors.

Από την πλευρά του Υπουργείου Εξωτερικών, ανακοινώθηκε πως πρόκειται για παραβίαση ηλεκτρονικού ταχυδρομίου, για την οποία έχει διαταχθεί έρευνα.