expect us or follow us

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

«Eίστε δολοφόνοι... Hρθε η ώρα να πληρώσετε» προειδοποιούν τη Χρυσή Αυγή οι Anonymous


"Είστε δολοφόνοι και εχθροί της δημοκρατίας, αυτή η συμπεριφορά δε θα είναι πλέον ανεκτή". Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν οιAnonymous με νέο βίντεο τους, απευθυνόμενοι στη Χρυσή Αυγή. Προσκαλούν μάλιστα σε παγκόσμια δράση στις 26 Οκτωβρίου.

"Αυτό το κόμμα θα σταματήσει μια για πάντα και...
η φωνή του θα παύσει από το διαδίκτυο", σημειώνει το μήνυμα των διάσημων χάκερς.

Το βίντεο ξεκινά με τη δολοφονία Φύσσα και περιλαμβάνει πλάνα από μέλη της Χρυσής Αυγής να χαιρετούν ναζιστικά, καθώς και αποσπάσματα από ομιλίες Μιχαλολιάκου και Κασιδιάρη.

Αναφερόμενοι στις επιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων, επισημαίνουν: 

"Είστε ενάντια στην ελευθερία του λόγου. Εκφοβίζετε τους ανθρώπους που διαμαρτύρονται για τα ιδανικά τους και επιτίθεστε στους πολιτικούς σας αντιπάλους, αλλά απαιτείτε υποκριτικά αυτό ακριβώς το ίδιο δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου για τον εαυτό σας, επιτιθέμενοι σε δημοσιογράφους και μέσα ενημέρωσης".

Το μήνυμα καταλήγει:

"Έχετε καταδικαστεί για πολλά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Την προσοχή μας τράβηξε αυτή η υποκριτική στάση σας που αντικατοπτρίζει τους εγκληματίες- είδωλα που σας εμπνέουν. Οι ενέργειές σας θα έχουν επιπτώσεις. Αυτό το κόμμα θα σταματήσει μια για πάντα και η φωνή του θα παύσει από το διαδίκτυο. Είναι ώρα να πληρώσετε για τα εγκλήματά σας. Ο φασισμός είναι μια επικίνδυνη ασθένεια που πρέπει να καταπολεμηθεί και να εξαλειφθεί".

Δείτε το μήνυμα: